Diabolik

‚Äč

Amber presenteert een radioshow waarin ze metalmuziek draait. Op een dag krijgt ze een demo toegestuurd van Diabolik, een nieuwe band. Ze geraakt in de ban van de begeesterende stem van de zanger en probeert met hem in contact te komen na een optreden. Na hun ontmoeting krijgt ze het voorstel om een documentaire te maken over de band. Voor ze het beseft, wordt Amber meegezogen in een neerwaartse spiraal die haar naar de diepste krochten van Antwerpen brengt.

Lees hier het volledige verhaal.

 

Volmaakt monster

Agnes is een eenzame vrouw van middelbare leeftijd. Ze heeft een hekel aan ouder worden. Haar lichaam takelt af en dat maakt haar onzeker. Op een dag maakt ze een uitstapje naar zee. De zon brandt fel en ze zoekt verkoeling in het water. Daar wordt ze gestoken door een kwal. Gelukkig wordt ze snel verzorgd door een jonge redder, maar de volgende ochtend merkt ze dat de kwallenbeet nog steeds niet genezen is.

Lees hier het volledige verhaal.

Tussenstop

Mary is met haar kinderen op weg naar Brisbane. De autorit is lang en eentonig en bovendien is het snikheet in de wagen. Joshua en Sheila zitten de hele tijd te ruziën op de achterbank. Wanneer ze langs de kant van de weg een grote, glimmende glijbaan zien opdoemen, besluit Mary om een korte tussenstop te maken.

Lees hier het volledige verhaal.

Honger

Ze hebben je al drie keer vermoord, maar je leeft nog steeds. De stad ligt er doods en verlaten bij. Ergens in de betonnen jungle hoop je je vrouw en dochter terug te vinden. Leven ze nog? En als ze nog leven, zullen ze je dan nog wel herkennen?

Lees hier het volledige verhaal.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon